POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Użytkowników przez Fabryka Futbolu Paweł Lewandowski, NIP: 922-225-89-10 za pośrednictwem sklepu internetowego, działającego pod adresem www.fabrykafutbolu.net

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

Informujemy, że administratorem Pana/Pani danych osobowych jest Fabryka Futbolu Paweł Lewandowski w Zamościu. Administratorem Bezpieczeństwa Informacji jest Pani Aleksandra Lewandowska (adres korespondencyjny: ul. Polna 21 22-400 Zamość). Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane w celu założenia i prowadzenia konta Klienta, realizacji zamówień złożonych w sklepie internetowym www.fabrykafutbolu.net na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych oraz w celu bezpośredniej komunikacji na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych, która również stanowi uzasadniony interes firmy. W przypadku wyrażenia odrębnej zgody, również w celu otrzymywania informacji handlowej przesyłanej przez firmę Fabryka Futbolu Paweł Lewandowski na podany adres poczty elektronicznej, a także w celu marketingu elektronicznego działalności podmiotów współpracujących z firmą Fabryka Futbolu Paweł Lewandowski podstawie art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych w zw. z art. 10 ust. 1 Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną. W zakresie skorzystania z możliwości polecenia produktu znajomemu dane mogą być przetwarzane również w tym celu na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Pana/Pani dane osobowe będą przechowywane przez okres pozostawania zarejestrowanym użytkownikiem sklepu internetowego www.r-gol.com, a po rezygnacji z bycia użytkownikiem sklepu internetowego - przez okres niezbędny do wykonania wszelkich uprawnień przysługujących sprzedawcy z tytułu zawarcia umowy sprzedaży. Ponadto informujemy, że posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Informujemy, że przysługuje również Panu/Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne. Za odrębnie wyrażoną zgodą na przesyłanie informacji o porzuconym koszyku, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych - w tym zakresie decyzje dotyczące Pana/Pani osoby będą podejmowane automatycznie.

Podczas korzystania ze stron internetowych oraz aplikacji mobilnej firmy Fabryka Futbolu Paweł Lewandowski przez Użytkownika, na serwerze automatycznie zbierane są anonimowe informacje np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ urządzenia, typ systemu operacyjnego, itp. Informacje zawarte na serwerze wykorzystywane są szczególnie w celach: technicznych oraz w celach związanych z administracją Serwisu, zapewnienia bezpieczeństwa działania Serwisu, realizacji postanowień Regulaminu, ochrony prawa. Poza tym informacje te są wykorzystywane do zbierania informacji statystycznych lub marketingowych.

Ponadto Administrator Danych Osobowych zastrzega sobie prawo do wysyłania powiadomień Push, zawierających spersonalizowaną informację handlową, kupony rabatowe oraz informacje o zmianie statusu zamówienia. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć powiadomienia w aplikacji.

Firma Fabryka Futbolu Paweł Lewandowski wykorzystuje pliki “cookies” w celu zapewnienia bezpieczeństwa, logowania, dostępu do Serwisu, dostarczania usług i treści dostosowanych do indywidualnych potrzeb i zainteresowań Użytkowników oraz w celach statystycznych i marketingowych. W plikach “cookies” znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania Serwisu. Pliki cookies nie zawierają danych osobowych. Wyłączenie akceptacji plików cookies w przeglądarce internetowej przez Użytkownika może spowodować utrudnienia lub uniemożliwi prawidłowe korzystanie z Serwisu.

Google Analytics – firma Fabryka Futbolu Paweł Lewandowski zbiera anonimowe dane statystyczne dotyczące odwiedzanych stron. Dane te służą wyłącznie do analizy statystycznej ruchu na stronach Serwisu. Zasady dotyczące polityki prywatności Google Analytics znajdują się na stronie: www.google.com

Niezapowiedziane Wiadomości – firma Fabryka Futbolu Paweł Lewandowski. zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności. Wiadomości te dotyczyć będą technicznych aspektów funkcjonowania Serwisu (komunikaty techniczne), zmian w regulaminach lub polityce prywatności. Przedmiotowe wiadomości nie będą zawierały informacji handlowych. Użytkownik może dobrowolnie wyrazić osobną zgodę na otrzymywanie informacji handlowych drogą elektroniczną (mailing, newsletter), na wskazany adres poczty elektronicznej, na temat produktów i usług oferowanych przez Fabryka Futbolu Paweł Lewandowski, a także na temat produktów i usług oferowanych przez partnerów oraz podmiotów współpracujących z R-GOL Sp. z o.o. Sp. K. Użytkownik może także w każdej chwili wycofać zgodę na otrzymywanie informacji handlowej logując się na swoim koncie, na stronie lub poprzez wysłanie wiadomości e-mail o odpowiedniej treści na adres fabrykafutbolu@gmail.com

Administrator Danych Osobowych nie ponosi odpowiedzialności za treści i praktyki stosowane w zakresie ochrony danych osobowych przez inne strony internetowe, których łącza i adresy internetowe znajdują się na stronach lub w reklamach Fabryka Futbolu Paweł Lewandowski.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, dane Klienta mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu.

Dbając o bezpieczeństwo Klientów wszystkie prywatne dane (przesyłane podczas rejestracji, logowania i zakupów) zabezpieczone są silnym algorytmem szyfrującym, a bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Wszelkie zmiany dotyczące Polityki prywatności będą publikowane na tej stronie, a o istotnych zmianach będziemy informować w bardziej widoczny sposób (w przypadku niektórych usług włącznie z wysłaniem powiadomienia e-mail informującego o zmianach Polityki prywatności).

W przypadku dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności uprzejmie prosimy o kontakt na adres e-mail: fabrykafutbolu@gmail.com

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć